0723 389 420

FIRMA DE MUTĂRI ȘI DEBARASĂRI

Despre Move & Relo Squad

transport mobila Move and Relo Squad Brasov
Transport mobila, firma de mutari si debarasari

Despre noi

Firmă de mutări și debarasări

Dacă te-ai mutat cel puțin o dată până acum, probabil că ai experimentat și tu chinul mutării: mai multe lucruri decât anticipai, „prietenul cu mașina” te-a lăsat baltă chiar înainte de mutare, cutii care nu își găsesc locul. Sună cunoscut? Exact din această necesitate am decis să fondăm Move & Relo, unde ne propunem să ajutăm oamenii să se mute fără stres. 

Activăm în industria mutărilor și debarasărilor de peste 8 ani, timp în care am oferit exclusiv servicii complete: suntem un one stop shop pentru cei ce își doresc să se mute. Ne ocupăm de fiecare aspect al procesului și le oferim clienților noștri o experiență fără griji și fără stres. 

În ce privește echipa noastră, suntem mândri să îți spunem că te vei întâlni doar cu specialiști calificați și pregătiți, iar toți avem o singură misiune: să îți oferim serviciile cele mai calitative și să ne asigurăm că fiecare obiect de-al tău va fi transportat sigur și eficient. 

Cu ce te putem ajuta?

Uite cum putem să-ți sărim în ajutor: 

La Move & Relo, siguranța obiectelor tale e prioritară: folosim exclusiv echipamente specializate și metode de ambalare specifice, astfel încât toate obiectele pe care le ai (de la mobilier și până la haine sau piese de decor) ajung în siguranță la destinație. 

Am creat firma de mutări Move & Relo Squad ca pe un serviciu optimizat nevoilor tale, de aceea suntem flexibili și ne adaptăm cerințelor pe care le ai. Dacă nu te regăsești în cele trei situații de mai sus, dar totuși ai nevoie de ajutor cu mutarea, scrie-ne: găsim împreună soluția care să ți se potrivească. 

De ce Move & Relo Squad?

Luăm stresul mutării și aducem bucuria.

Nu suntem doar o firmă de mutări: suntem partenerul de încredere al clienților noștri, asigurându-ne că experiența lor de mutare e una fără cusur și stres. Suntem caracterizați de promptitudine, de profesionalism și responsabilitate, dar cel mai important: suntem caracterizați de toți clienții noștri satisfăcuți, care s-au bucurat de un proces de mutare cu adevărat relaxat. 

Experiență +8 ani

De-a lungul anilor am dat dovadă de profesionalism, punctualitate şi buna organizare a mărfurilor, tocmai de aceea ne mândrim cu zecile de recenzii de la clienţi mulţumiţi.

PERSONAL CALIFICAT

Știm cât de greu să să formezi echipa dedicată, dar noi putem spune cu cea mai mare încredere că am găsit oamenii potriviţi pentru locul potrivit.

GARANȚIA MUTĂRII

Folosim tehnologii moderne de monitorizare şi sisteme de securitate pentru a ne asigura că bunurile tale sunt protejate pe toată durata transportului.

MISIUNE & VALORI

Promtitudine, Profesionalism & Responsabilitate

La Move & Relo, printre valorile noastre se numără siguranța: e vital să te mutăm în siguranță, cât mai rapid și eficient. Știm că mobilierul și obiectele pe care le ai sunt valoroase pentru tine, iar asta le face valoroase și pentru noi. Îți oferim garanția că toate lucrurile tale vor ajunge în siguranță în noua lor casă.

Când vine vorba de celelalte valori ale noastre, uite ce ar mai trebui să știi:

  • în echipa noastră alegem doar oameni cu expertiză, doar specialiști în mutări și debarasări 
  • suntem pasionați de clienți fericiți, care se bucură de mutare fără stres și griji 
  • credem cu desăvârșire într-o manipulare atentă a lucrurilor, în împachetat inteligent și în transport eficient, rapid și sigur 
  • suntem pasionați de calitate desăvârșită și de mutări lipsite de stres, încărcate doar de bucurii. 

 

Misiunea noastră este să le oferim tuturor clienților noștri mutarea pe care o merită: relaxată, fără griji, aducătoare de bucurii. Oferim doar servicii de mutări și debarasări premium, alături de soluții complete care depășesc așteptările clienților noștri.

Nu sunt doar o firmă de mutări: suntem partenerul de încredere al clienților noștri, asigurându-ne că experiența lor de mutare e una fără cusur și stres. Suntem caracterizați de promptitudine, de profesionalism și responsabilitate, dar cel mai important: suntem caracterizați de toți clienții noștri satisfăcuți, care s-au bucurat de un proces de mutare cu adevărat relaxat. 

Indiferent dacă ești în plin proces de mutare a locuinței, schimbi sediul afacerii tale sau ai nevoie pur și simplu de o debarasare, contactează-ne și hai să vedem cum putem să îți fim de folos. 

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Pentru noi, este esențial ca fiecare aspect al mutării sau debarasării să fie gestionat cu profesionalism. Cea mai mare satisfacție o avem atunci când clienții răsuflă ușurați când văd cât de sigur au fost transportate obiectele lor.

Niste baieti foarte misto, de incredere, foarte muncitori si foarte organizati. Marfa a ajuns in siguranta la destinatie, implicati in ceea ce fac si se vede ca o fac cu placere. Multumesc inca odata. Bafta in continuare!
testimonial
Preda Silviu

Obține o ofertă

Gratuită

Suspendisse morbi mauris gravida tellus integer egestas ucibus tellus inut condimentum blandit mus auctor nulla lacus velit.

formular
formular

Solicită o ofertă Gratuită

Detalii mutare
Punctul de plecare *
Introduceți adresa de la care vom prelua obiectele de mobilier.
Punctul de sosire *
Introduceți adresa de la care vom muta obiectele de mobilier.
Data
Introduceți data la care doriți să vă mutați
Ora
Introduceți ora la care doriți să vă mutați
Aveți nevoie de demontare/montare mobilă?
Aveți nevoie de înfoliat/împachetat mobilă?
Punctul de plecare
Etajul de unde se efectuează mutarea?
Există lift?
Încap toate lucrurile în lift?
Câte lucruri trebuie cărate pe scări?
Scările sunt drepte sau spirale?
Există loc de parcare?
Acesta se află în fața blocului/casei?
Punctul de sosire
Etajul la care se mută mobila?
Există lift?
Încap toate lucrurile în lift?
Câte lucruri trebuie cărate pe scări?
Scările sunt drepte sau spirale?
Există loc de parcare?
Acesta se află în fața blocului/casei?
Detalii despre mobilă
Detaliați mai jos obiectele pe care doriți să le mutați.
Date de contact
Nume *
Prenume *
Număr de telefon *
Adresa de e-mail *