0723 389 420

Mutări mobilă Brașov și restul țării
mutari mobila
Mutări mobilă Brașov

Mutări rezidențiale

Urmează să te muți și te înfricoșează gândul că vei avea de cărat canapele, dulapuri, toate hainele, mașina de spălat? Să nu uităm și de frigider, scaunele de bucătărie și toate tablourile adunate. 

Știm: pe cât e de frumos să îți găsești un nou „acasă”, pe atât poate fi de copleșitor! De aceea îți venim în ajutor: la Move & Relo, îți oferim servicii complete de mutări rezidențiale, indiferent din ce oraș ești. 

Mutăm în siguranță piesele de mobilier, electrocasnicele, hainele și decorațiunile pe care le ai și te ajutăm să te muți fără stres. 

Cu ce te putem ajuta?

Și când spunem că oferim soluții complete, nu glumim: când decizi să te muți, ne contactezi și noi ne ocupăm inclusiv de ambalatul tuturor lucrurilor tale. Iar când ajungem la destinație, le și despachetăm și așezăm după bunul tău plac. Tu doar de bucuri de proces, iar mutarea e mult mai puțin copleșitoare.

Ai parte de:

De ce Move & Relo Squad?

Luăm stresul mutării și aducem bucuria.

Nu sunt doar o firmă de mutări: suntem partenerul de încredere al clienților noștri, asigurându-ne că experiența lor de mutare e una fără cusur și stres. Suntem caracterizați de promptitudine, de profesionalism și responsabilitate, dar cel mai important: suntem caracterizați de toți clienții noștri satisfăcuți, care s-au bucurat de un proces de mutare cu adevărat relaxat. 

Experiență +8 ani

De-a lungul anilor am dat dovadă de profesionalism, punctualitate şi buna organizare a mărfurilor, tocmai de aceea ne mândrim cu zecile de recenzii de la clienţi mulţumiţi.

PERSONAL CALIFICAT

Știm cât de greu să să formezi echipa dedicată, dar noi putem spune cu cea mai mare încredere că am găsit oamenii potriviţi pentru locul potrivit.

GARANȚIA MUTĂRII

Folosim tehnologii moderne de monitorizare şi sisteme de securitate pentru a ne asigura că bunurile tale sunt protejate pe toată durata transportului.

TESTIMONIALE

Ce spun clienții noștri

Pentru noi, este esențial ca fiecare aspect al mutării sau debarasării să fie gestionat cu profesionalism. Cea mai mare satisfacție o avem atunci când clienții răsuflă ușurați când văd cât de sigur au fost transportate obiectele lor.

Niste baieti foarte misto, de incredere, foarte muncitori si foarte organizati. Marfa a ajuns in siguranta la destinatie, implicati in ceea ce fac si se vede ca o fac cu placere. Multumesc inca odata. Bafta in continuare!
testimonial
Preda Silviu

Obține o ofertă

Gratuită

Suspendisse morbi mauris gravida tellus integer egestas ucibus tellus inut condimentum blandit mus auctor nulla lacus velit.

formular
formular

Solicită o ofertă Gratuită

Detalii mutare
Punctul de plecare *
Introduceți adresa de la care vom prelua obiectele de mobilier.
Punctul de sosire *
Introduceți adresa de la care vom muta obiectele de mobilier.
Data
Introduceți data la care doriți să vă mutați
Ora
Introduceți ora la care doriți să vă mutați
Aveți nevoie de demontare/montare mobilă?
Aveți nevoie de înfoliat/împachetat mobilă?
Punctul de plecare
Etajul de unde se efectuează mutarea?
Există lift?
Încap toate lucrurile în lift?
Câte lucruri trebuie cărate pe scări?
Scările sunt drepte sau spirale?
Există loc de parcare?
Acesta se află în fața blocului/casei?
Punctul de sosire
Etajul la care se mută mobila?
Există lift?
Încap toate lucrurile în lift?
Câte lucruri trebuie cărate pe scări?
Scările sunt drepte sau spirale?
Există loc de parcare?
Acesta se află în fața blocului/casei?
Detalii despre mobilă
Detaliați mai jos obiectele pe care doriți să le mutați.
Date de contact
Nume *
Prenume *
Număr de telefon *
Adresa de e-mail *